Belini Cycling Challenge

Deelnemen

Beschrijving

Naar aanleiding van Wereldwaterdag (22 maart) nodigen we alle fietsliefhebbers uit aan het Astridpark voor de Belini Cycling Challenge. Deze cyclosportieve rit vertrekt in Brussel en doet prachtige, rustige wegen aan in Picardisch Wallonië en het Vlaamse Pajottenland. Ontdek je graag een nieuwe omgeving en ben je niet vies van enkele klimmetjes? Dan zijn de valleien van de Zenne, de Zuunbeek en de Molenbeek zeker iets voor jou!

Dowload hier het GPX-bestand van de Belini Cycling Classic (79 km/716 hm): https://www.routeyou.com/nl-be/route/view/8533851/racefietsroute/belini-cycling-classic-80km

Met spijt in het hart laat de actualiteit rond het coronavirus het momenteel niet toe om van de Belini Cycling Challenge een massaevenement te maken. Maar, met een doe-het-zelf alternatief bieden we je toch de mogelijkheid om op een veilige manier aan onze rit deel te nemen.

Graag willen we onze deelnemers vragen om strikt de geldende maatregelen voor de bestrijding van het coronavirus op te volgen d.w.z.: afstand bewaren, geen samenscholingen en geen groepen groter dan 4 renners. De route zal niet worden bewegwijzerd en er wordt ook niet voorzien in kleedkamers, bevoorrading onderweg, verzekering, technische/medische bijstand. Om het voortbestaan van het evenement niet in het gedrang te brengen, vragen we ook nadrukkelijk om de verkeersreglementen na te leven maar ook geen afval achter te laten of te wildplassen.

 • calender
  Datum:

  20 mrt - 28 mrt

 • time
  Tijd:

  Hele dag

 • Pin
  Locatie:

  Anderlecht 1070
  Astridpark -

 • euro
  Prijs:

  Gratis

Deelnemen

Bijkomende informatie

Partners

 • Belini logo